Antrenorul formaţiei Fenerbahce, Jose Mourinho, a declarat că fostele sale echipe, Manchester United şi Tottenham Hotspur, sunt favorite la câştigarea trofeului Ligii Europa, deoarece grupările din Premier League sunt la un "nivel diferit" faţă de cele din alte campionate europene, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Fenerbahce se pregăteşte pentru al treilea meci de pe tabloul principal al Ligii Europa, împotriva echipei Manchester United, pe care Mourinho a condus-o timp de două sezoane şi jumătate - câştigând competiţia în 2017. El a condus-o şi pe Spurs la o finală a Cupei Ligii.

"Dacă ar trebui să spun acum care sunt cele mai mari două candidate pentru a câştiga Liga Europa, cred că este uşor - Manchester United şi Tottenham", a declarat Mourinho. "Premier League are un nivel diferit de calitate, intensitate, ritm, cultură tactică - un nivel diferit de tot. Mâine, cred că vom juca împotriva uneia dintre cele mai puternice două echipe”.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Meciul Fenerbahce – Manchester United se va disputa joi, de la ora 22.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.