Pilotul spaniol Jorge Martin şi-a extins avansul în Campionatul Mondial câştigând duminică Marele Premiu al Indoneziei în faţa conaţionalului său Pedro Acosta, în timp ce italianul Francesco Bagnaia a ocupat locul al treilea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Doar doisprezece piloţi au ajuns la finalul Marelui Premiu al Indoneziei, disputat pe parcursul celor 27 de tururi ale circuitului Mandalika, duminică. În tot acest haos, Jorge Martin a fost imperial şi a câştigat al treilea său GP al sezonului.

Spaniolul de la Pramac a plecat din pole position şi nu a mai cedat conducerea, în ciuda presiunii pe care Pedro Acosta (GasGas) a încercat să o pună pe el timp de două treimi din cursă.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Martin are acum un avans de 21 de puncte la general faţă de Francesco Bagnaia, care nu a reuşit decât locul al treilea în spatele lui Acosta. Cei mai apropiaţi urmăritori ai lor în clasament, Enea Bastianini şi Marc Marquez, au fost nevoiţi să abandoneze duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.