Un pilot argentinian de motociclism, în vârstă de doar nouă ani, a murit după ce a suferit răni grave într-un accident în timpul unei sesiuni de antrenament la o competiţie de juniori din Brazilia, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lorenzo Somaschini concura vineri în timpul antrenamentelor libere pentru Honda Junior Cup, una dintre cele mai mari competiţii pentru tineri din regiune, când a suferit un accident pe circuitul Interlagos din Sao Paulo.

Somaschini, din Rosario, a fost transportat la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde a murit luni, potrivit organizatorilor evenimentului, SuperBike Brazil.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Oficialii competiţiei au declarat că Somaschini a primit imediat îngrijiri medicale şi a fost iniţial stabilizat, dar starea sa s-a înrăutăţit apoi şi a fost mutat la terapie intensivă sâmbătă.

"Toţi cei din echipa SuperBike Brazil sunt consternaţi de ceea ce s-a întâmplat şi ne exprimăm sincerele noastre regrete faţă de toată familia şi prietenii lui Lorenzo", au precizat organizatorii într-un comunicat.

Cunoscut ca Lolo, pilotul junior avea numărul 99 pe motocicleta sa, în semn de omagiu pentru triplul campion mondial de MotoGP Jorge Lorenzo.

Junior Honda Cup este un eveniment pentru piloţii cu vârste cuprinse între opt şi 16 ani care conduc motociclete modificate cu pedale şi ghidon special adaptate, care pot atinge viteze de până la 100 km pe oră.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.