Mircea Lucescu a revenit la echipa naţională a României după o pauză de 38 de ani şi duminică seară a condus prima şedinţă de pregătire în noua sa calitate de selecţioner al “tricolorilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Antrenamentul a avut loc la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, unde au fost prezenţi 15 dintre jucătorii convocaţi pentru meciurile de luna această, când România va întâlni Kosovo şi Lituania în noua ediţie a Ligii Naţiunilor.

Cel mai titrat antrenor român şi o adevărată legendă a fotbalului din România, Lucescu revine la cârma echipei naţionale la startul drumului spre Campionatul Mondial din 2026. La şedinţa de pregătire din această seară au participat jucătorii Niţă, L. Popescu, Sorescu, Bancu, Manea, Raţiu, Burcă, Ghiţă, Man, Mihăilă, Mitriţă, Stanciu, Olaru, Coman şi Hagi.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Antrenamentul a durat puţin peste o oră şi a inclus exerciţii de pasare. Jucătorii care au evoluat sâmbătă au beneficiat de un program special, adaptat pentru a le permite să se recupereze rapid şi eficient.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.