Manchester United a confirmat, vineri, că l-a transferat pe mijlocaşul defensiv uruguayan Manuel Ugarte de la Paris Saint-Germain pentru cinci sezoane, cu opţiune pentru încă un sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit presei sportive, transferul este evaluat la 60 de milioane de euro, inclusiv bonusuri.

Internaţionalul uruguayan în vârstă de 23 de ani (22 de selecţii) a ajuns în Franţa vara trecută de la Sporting Lisabona, pentru o sumă apropiată de preţul său actual şi cu un contract valabil până în 2028.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

El a jucat 37 de meciuri în sezonul trecut sub comanda lui Luis Enrique. Pe Old Trafford, el va fi în concurenţă cu brazilianul Casemiro şi va întări o echipă care tocmai l-a pierdut pe Scott McTominay, care a semnat vineri cu Napoli.

Ugarte s-a format la Fénix Montevideo, unul dintre cluburile din capitala Uruguayului, înainte de a pleca în Portugalia, mai întâi la Famalicao în ianuarie 2021, apoi la Sporting Lisabona şase luni mai târziu, unde a jucat 85 de meciuri în două sezoane, terminând campion al Portugaliei în 2022.

Manchester United este adversara echipei FCSB în Liga Europa. Meciul va avea loc la Bucureşti, la o dată ce urmează să fie anunţată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.