Starul argentinian Lionel Messi a declarat că nu exclude posibilitatea de a participa la turneul final al Cupei Mondiale din 2026, care va avea loc în Statele Unite, Canada şi Mexic, informează Marca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La fel de decisiv ca întotdeauna cu Inter Miami în MLS, unde a marcat 18 goluri şi a oferit 10 pase decisive în 18 meciuri de campionat jucate, Messi rămâne pilonul de bază al echipei naţionale argentiniene, al cărei căpitan este.

El a lăsat să se înţeleagă faptul că nu exclude posibilitatea de a rămâne în activitate încă doi ani, până la Cupa Mondială din 2026.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

"Încerc să nu mă grăbesc prea tare. Mă concentrez să mă simt bine în fiecare zi. Când va veni momentul, vom vedea”, a spus el despre Cupa Mondială din 2026. "Nu-mi place să grăbesc lucrurile. Sper să pot continua să fac performanţă la acest nivel, pentru că mă face fericit".

"Mă concentrez mai mult ca să mă simt bine acum, să mă asigur că sunt fericit şi că joc bine. Dacă voi juca sau nu la Cupa Mondială din 2026... vom vedea când va veni momentul”, a adăugat el.

Messi a făcut declaraţiile în contextul în care a avut un meci de excepţie cu Argentina împotriva Boliviei (6-0), în care a reuşit un hat-trick şi două assisturi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.