Lionel Messi (37 de ani), care a suferit o accidentare la coapsa dreaptă şi nu a evoluat în ultimul meci al Argentinei din grupă, este incert pentrusfertul de finală al Copa America împotriva Ecuadorului, de joi noapte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Selecţionerul argentinian Lionel Scaloni a declarat că se va consulta pe Messi, în vârstă de 37 de ani, pentru a vedea dacă este pregătit pentrumeci. "Vom încerca să îl integrăm şi, dacă nu este pregătit, vom căuta cea mai bună soluţie pentru echipă. Voi vorbi cu el. Cred că este bine pentru el să îşi ia timp şi să se antreneze cât mai mult posibil", a spus el.

Potrivit TyC Sports, cel care a câştigat de opt ori Balonul de Aur a fost unul dintre titularii probabili la şedinţa de antrenament de miercuri şi, prin urmare, ar putea fi titular la meciul cu Ecuador.

În cazul în care Messi nu va fi pregătit pentru meciul cu Ecuador, Scaloni i-ar putea titulariza pe Julian Alvarez şi Lautaro Martinez ca parteneri de atac.

Lautaro este cel mai bun marcator al Copa până acum, cu patru goluri în trei meciuri, inclusiv o dublă împotriva Peru, în timp ce Alvarez a marcat în meciul de deschidere cu Canada.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.