FRF a prezentat, pe site-ul oficial, meniul "tricolorilor" în săptămâna meciului cu Spania, din preliminariile Euro-2020. Astfel, în aceste zile, jucătorii consumă printre altele prosciutto crudo, raviolli cu sos de roşii şi parmezan sau salată de ţelină cu mere şi morcovi.
Medicul tricolorilor, Claudiu Stamatescu, a dezvăluit meniul de la Mogoşoaia pregătit de echipa bucătarului Yalcin Cadîr.
MIC DEJUN
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
- ouă ochiuri (fără ulei) şi ouă fierte moi
- bresaola, prosciutto crudo
- pastramă de pui
- somon afumat
- brânză telemea nouă de vacă şi de oaie, mozzarella, caşcaval
- roşii cherry, avocado cu ulei de măsline extravirgine, măsline
- fructe uscate (caise, smochine, prune)
- mere golden, portocale, banane, rodii, mango, kiwi gold, kaki, ananas
- seminţe de floarea soarelui, dovleac, migdale, caju (crude şi fără coajă )
- pricomigdale
- biscuiţi Belvita breakfast şi cu fructe de pădure
- cereale
- miere
- gem de căpşuni, de caise, de fructe de pădure
- unt de arahide (bio, fără zahăr)
- iaurt simplu şi cu fructe, kefir
- lapte (1,5%) cald şi rece, lapte de soia, lapte de migdale
- fresh de portocale, ceai, cafea espresso, latte, latte machiatto
- apă plată
- pâine toast albă şi integrală
PRÂNZ
- supă cremă de cartofi
- salată de ardei roşu copt
- salată de ton
- salată de roşii decojite cu mozzarella proaspătă
- salată de varză roşie
- salată verde şi rucola
- salată de porumb
- salată de avocado cu ulei de măsline extravergine
- salată de sfeclă roşie
- salată de fasole roşie boabe
- somon fumee
- prosciutto crudo, bresaola
- măsline verzi şi negre
- parmiggiano reggiano, brânză telemea nouă
- lămâi
- raviolli cu sos de roşii şi parmezan
- penne integralecu măsline şi ulei de măsline extravergine
- piept de curcan la cuptor
- piept de pui dezosat la grătar
- file de somon la cuptor
- orez basmati
- cartofi noi la cuptor cu rozmarin
- mazăre la cuptor cu sos de tomate
- pâine albă şi integrală
- panacotta cu fructe de pădure
- banane, struguri, rodii, mere roşii, piersici, pere williams, portocale, kaki, mango, ananas
- apă plată
- cafea espresso, capuccino, caffe latte, latte machiatto
CINĂ
- supă de morcovi cu crutoane
- farfalle (normale şi integrale) cu sos de roşii şi parmezan
- muşchi de vită la cuptor cu sos de roşii
- păstrăv eviscerat la grătar
- frigărui de curcan la grătar, asortate cu legume
- piure de cartofi
- legume mexicane
- orez basmati
- bresaola, prosciutto crudo
- lamâi
- brânză telemea nouă
- salată de varză albă şi varză roşie
- salată de roşii decojite
- salată verde cu rucola şi baby creveţi
- salată de porumb
- salată de avocado cu ulei de măsline extravergine
- măsline verzi, măsline negre
- salată de ţelină cu mere şi morcovi
- salată de ardei roşu copt
- parmiggiano reggiano
- pâine albă şi integrală
- kiwi gold, ananas, mango, kaki, pere william, banane, portocale, căpşuni, piersici, rodii
- iaurt cu fructe
- apă plată.
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.