FRF a prezentat, pe site-ul oficial, meniul "tricolorilor" în săptămâna meciului cu Spania, din preliminariile Euro-2020. Astfel, în aceste zile, jucătorii consumă printre altele prosciutto crudo, raviolli cu sos de roşii şi parmezan sau salată de ţelină cu mere şi morcovi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Medicul tricolorilor, Claudiu Stamatescu, a dezvăluit meniul de la Mogoşoaia pregătit de echipa bucătarului Yalcin Cadîr.

MIC DEJUN 

  • ouă ochiuri (fără ulei) şi ouă fierte moi
  • bresaola, prosciutto crudo
  • pastramă de pui
  • somon afumat
  • brânză telemea nouă de vacă şi de oaie, mozzarella, caşcaval
  • roşii cherry, avocado cu ulei de măsline extravirgine, măsline
  • fructe uscate (caise, smochine, prune)
  • mere golden, portocale, banane, rodii, mango, kiwi gold, kaki, ananas
  • seminţe de floarea soarelui, dovleac, migdale, caju (crude şi fără coajă )
  • pricomigdale
  • biscuiţi Belvita breakfast şi cu fructe de pădure
  • cereale
  • miere
  • gem de căpşuni, de caise, de fructe de pădure
  • unt de arahide (bio, fără zahăr)
  • iaurt simplu şi cu fructe, kefir
  • lapte (1,5%) cald şi rece, lapte de soia, lapte de migdale
  • fresh de portocale, ceai, cafea espresso, latte, latte machiatto
  • apă plată
  • pâine toast albă şi integrală

PRÂNZ 

  • supă cremă de cartofi
  • salată de ardei roşu copt
  • salată de ton
  • salată de roşii decojite cu mozzarella proaspătă
  • salată de varză roşie
  • salată verde şi rucola
  • salată de porumb
  • salată de avocado cu ulei de măsline extravergine
  • salată de sfeclă roşie
  • salată de fasole roşie boabe
  • somon fumee
  • prosciutto crudo, bresaola
  • măsline verzi şi negre
  • parmiggiano reggiano, brânză telemea nouă
  • lămâi
  • raviolli cu sos de roşii şi parmezan
  • penne integralecu măsline şi ulei de măsline extravergine
  • piept de curcan la cuptor
  • piept de pui dezosat la grătar
  • file de somon la cuptor
  • orez basmati
  • cartofi noi la cuptor cu rozmarin
  • mazăre la cuptor cu sos de tomate
  • pâine albă şi integrală
  • panacotta cu fructe de pădure
  • banane, struguri, rodii, mere roşii, piersici, pere williams, portocale, kaki, mango, ananas
  • apă plată
  • cafea espresso, capuccino, caffe latte, latte machiatto

CINĂ

  • supă de morcovi cu crutoane
  • farfalle (normale şi integrale) cu sos de roşii şi parmezan
  • muşchi de vită la cuptor cu sos de roşii
  • păstrăv eviscerat la grătar
  • frigărui de curcan la grătar, asortate cu legume
  • piure de cartofi
  • legume mexicane
  • orez basmati
  • bresaola, prosciutto crudo
  • lamâi
  • brânză telemea nouă
  • salată de varză albă şi varză roşie
  • salată de roşii decojite
  • salată verde cu rucola şi baby creveţi
  • salată de porumb
  • salată de avocado cu ulei de măsline extravergine
  • măsline verzi, măsline negre
  • salată de ţelină cu mere şi morcovi
  • salată de ardei roşu copt
  • parmiggiano reggiano
  • pâine albă şi integrală
  • kiwi gold, ananas, mango, kaki, pere william, banane, portocale, căpşuni, piersici, rodii
  • iaurt cu fructe
  • apă plată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.