Jucătorul Ianis Hagi a declarat, luni seară, că este foarte fericit că România a obţinut două victorii în Liga Naţiunilor, cu Kosovo şi Lituania. El a vorbit şi despre situaţia sa de la Glasgow Rangers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Am întâlnit un adversar care a jucat foarte bine. Dar a fost bine că am căştigat şi am încheiat această acţiune cu două victorii. Ştiam sigur că va da penalti. M-a atins, am căzut, mă bucur că a dat penalti. Mă simt fericit, când joc fotbal sunt fericit. Mai ales când joc pentru echipa naţională. Sunt la Rangers, mai am contract acolo, am dat două mesaje, iubesc clubul şi sunt gata să mă lupt pentru fani şi pentru tot ce înseamnă acest club pentru fotbalul european. Sunt pregătit să lupt, toţi mă ştiu, ştiu cine sunt, mă lupt. Iubesc provocările, îmbrăţişez această provocare”, a declarat Ianis Hagi la Prima TV.

Echipa naţională a României a învins luni seara, pe teren propriu, scor 3-1, echipa naţională a Lituaniei, în cadrul grupei C2 din Divizia C a Ligii Naţiunilor.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

A fost primul meci al selecţionerului Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea la cârma tricolorilor.

Pentru România au marcat Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă, iar pentru Lituania a înscris Kucys.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.