Jucătorul Alexandru Chipciu a declarat, luni seară, că Universitatea Cluj a controlat jocul cu Rapid, câştigat, scor 2-0, în Superliga. Chipciu spune că meritul rezultatelor bune ale clujenilor îi aparţine antrenorului Ioan Ovidiu Sabău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”E frumos să câştigi în Giuleşti, unde e presiune mare. Dar am fost inteligenţi şi am avut jocul în controlul nostru. Noi încercăm să ne menţinem stilul de joc, ar fi o greşeală să ne gândim doar la joc. E clar că suntem antrenaţi bine, domnul Sabău ne-a dat versatilitate. Ne gândim să o ţinem aşa meci de meci, ar fi o greşeală să facem calcule. Suntem bine şi sper să o ţinem tot aşa, clar cu încredere şi muncă. Experienţa te face mai bun, cu siguranţă eşti mai bun dacă joci meci de meci, ajută mixul ăsta, avem echilibru, avem şi jucători tineri. A fost o bucurie când m-am dus la naţională, cu copii cuminţi, care joacă şi bine. Şi cu un antrenor fabulos...când te cheamă domnul Lucescu la naţională...”, a declarat Alexandru Chipciu.

Universitatea Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Rapid, în ultimul meci al etapei a noua a Superligii.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Clujenii sunt lideri în Superliga, cu 21 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.