Tehnicianul Marius Şumudică şi-a felicitat jucătorii după victoria obţinută de Rapid, scor 5-0, cu Farul, în Superligă, însă a subliniat că este nevoie ca echipa sa să reuşească şi alte victorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Felicit jucătorii, este victoria lor, am fost agresivi, şi-au dorit victoria. Sunt bucuros, dar încă nu am realizat nimic, să sperăm că începem să urcăm de aici. Am fos o echipă, o familie, toată lumea a muncit. Sunt mândru de ei, le-am spus şi la mijlocul terenului, când i-am strâns. Mă bucur că şi fanii au fost bucuroşi, le-am dedicat victoria. E un scor mare, dar sunt doar trei puncte. Eu sunt cel din spatele cortinei, ei sunt actorii principali”, a declarat Şumudică, după meci.

Echipa bucureşteană Rapid a învins luni seara, pe teren propriu, scor 5-0, gruparea Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Rapid a aplicat o corecţie neaşteptată echipei lui Hagi şi, cu 16 puncte, este pe locul 10, în timp ce Farul se află în subsolul clasamentului, pe locul 14, cu 13 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.