Darius Olaru, jucătorul echipei FCSB, spune că faza la care a primit al doilea cartonaş galben nu era de sancţionat cu avertisment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, pe un teren greu, o seara dificilă, dar în final am reuşit să obţinem trei puncte. Am inventat acel gol, apoi arbitrul a inventat acel cartonaş roşu. Am condus mingea 30-40 metri, cu om în spate, m-a împins într-una şi când m-a împins de am căzut pe minge, mi-a dat cartonaş galben. La aceeaşi fază s-a accidentat un coleg. Îmi pare rău, mă bucur că nu am pierdut din cauza mea. La Lixandru cred că este o accidentare destul de gravă! Îmi pare rău şi sper să revină repede. Nu am văzut restul reprizei secunde, am stat în vestiar 35 de minute şi m-am rugat să fie totul bine”, a declarat Darius Olaru.

 

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.