Daniel Bîrligea, atacantul echipei FCSB, a marcat golul victoriei bucureştenilor la Salonic şi spune că este mândru de coechipierii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Sunt foarte mândru de toate sacrificiile făcute şi cu arbitrajul un pic de partea lor. Dar am dat totul din noi. Golul e important pentru echipă. I-l

dedic lui Lixandru. Golul să zicem că nu e meritul meu, e meritul lui Olaru. E jumătate-jumătate. El a luptat, eu am fost acolo. Trebuia să luptăm. Aveam 1-0 şi ne-am bătut pe fiecare minge, am alergat, am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat. Avem şase puncte, le punem acolo, nu ni le mai fură nimeni. Mai avem şase meciuri în care putem să facem puncte. Acum ne gândim la meciul de la Buzău. Ne pare rău pentru accidentări, să sperăm că vor sta cît mai puţin în afara terenului”, a declarat Bîrligea.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Echipa română FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia greacă PAOK Salonic, într-un meci din Liga Europa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.