Prefectul poliţiei din Paris, Laurent Nunez, a confirmat că meciul dintre echipa Franţei şi Israel, programat pentru 14 noiembrie, se va juca pe Stade de France „în condiţiile obişnuite pentru un meci din Liga Naţiunilor şi va fi, desigur, deschis publicului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Timp de mai multe săptămâni, din cauza războiului din Orientul Mijlociu, s-a pus întrebarea dacă acest meci din etapa a 5-a a Ligii Naţiunilor se va juca cu uşile închise sau în faţa publicului.

În septembrie, meciul de pe teren propriu al Belgiei împotriva Israelului (3-1) din prima etapă a Ligii Naţiunilor a fost mutat la Debrecen, în Ungaria, şi s-a jucat cu uşile închise. „Având în vedere că nicio autoritate locală din Belgia nu a considerat posibilă organizarea meciului de pe teren propriu al Diavolilor Roşii împotriva Israelului de vineri 6 septembrie, Federaţia Regală Belgiană de Fotbal (RBFA) a trebuit să caute o soluţie în străinătate”, a explicat RBFA într-un comunicat de presă.

La 19 iunie, municipalitatea din Bruxelles a anunţat că meciul nu se va juca pe stadionul Roi Baudouin.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Autorităţile au considerat „imposibilă organizarea acestui meci foarte riscant” în oraş din cauza tensiunilor legate de conflictul israeliano-palestinian. Alte oraşe belgiene au refuzat, de asemenea, să găzduiască meciul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.