Fanii prezenţi la stadionul Lerkendal pentru meciul Rosenborg-Lillestrom au aruncat rachete de semnalizare, crochete de peşte şi mingi de tenis în teren, pentru a protesta faţă de utilizarea sistemului VAR în etapa a 15-a a campionatului norvegian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După patru întreruperi, meciul a fost în cele din urmă abandonat.

Ultraşi de la ambele echipe au luat parte la aceste acţiuni. În general, în Eliteserien au avut loc tot mai multe proteste în ultimele săptămâni, ca urmare a introducerii arbitrajului video în prima ligă norvegiană anul trecut.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

La sfârşitul lunii iunie, fanii echipei Lillestrom au întrerupt deja unul dintre meciurile echipei lor aruncând cu mingi de tenis în teren.

În Suedia vecină, cluburile au refuzat să introducă VAR în cele două divizii profesioniste ale lor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.