Fostul număr unu mondial şi deţinătorul recordului de titluri de Mare Şlem, Novak Djokovici, 37 de ani, şi argentinianul Juan Martin del Potro, fost număr 3 ATP, 35 de ani, se vor înfrunta într-un meci demonstrativ pe 1 decembrie, la Buenos Aires, au anunţat joi organizatorii evenimentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Djokovici, aflat în prezent pe locul patru în clasamentul ATP, va lua parte la acest meci, care a fost supranumit „The Ultimate Challenge” şi se va desfăşura pe stadionul Mary Teran de Weiss de Parque Roca, cu o capacitate de 15 500 de locuri.

Del Potro şi Djokovici s-au întâlnit de 20 de ori în circuitul profesionist, sârbul impunându-se de 16 ori. Argentinianul, care nu şi-a anunţat niciodată oficial retragerea, a jucat ultimul său meci oficial în februarie 2022, la Buenos Aires.

De-a lungul carierei sale, Djokovici a câştigat 24 de turnee de Grand Slam, iar în această vară, la Paris, a cucerit singurul titlu care îi lipsea, medalia de aur la Jocurile Olimpice.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Del Potro a obţinut două victorii notabile în faţa lui „Nole”: la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012, când a câştigat medalia de bronz, şi la Jocurile de la Rio, patru ani mai târziu, unde l-a învins în primul tur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.