Atacantul Kylian Mbappe a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că se simte uşurat după ce a plecat de la PSG şi a semnat cu Real Madrid. El a spus că faptul că a jucat în sezonul recent încheiat la parizieni se datorează directorului sportiv Luis Campos şi antrenorului Luis Enrique.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o mare uşurare. Este ceva care se vede uşor pe faţa mea. Am jucat mult mai puţin la finalul sezonului. Asta nu va fi o scuză pentru evoluţia mea la Euro. Am făcut multă muncă fizică cu antrenorul şi cu grupul. Obiectivul meu va fi să fiu în formă maximă pentru Euro. Este o competiţie complicată, poate mai complicată decât o Cupă Mondială, chiar dacă există multă presiune în jurul unei Cupe Mondiale. Avem o grupă dificilă şi este o competiţie pe care nu am mai câştigat-o de 24 de ani, ceea ce este enorm pentru o ţară ca a noastră. Trebuie să fim pregătiţi şi să avem performanţe bune încă din faza grupelor. Un om fericit va avea probabil o performanţă mai bună decât un om nefericit. Avem o treabă de făcut şi doar pentru că zâmbesc nu înseamnă că voi marca goluri”, a declarat Mbappe.

El a subliniat că nu a fost nefericit la PSG, ci au fost lucruri care l-au făcut nefericit: ”La PSG, nu am fost nefericit. Nu pot să spun asta. Dar au fost lucruri care m-au făcut nefericit. Un jucător ca mine, cu statura mea, nu poate arăta când este nefericit. Dacă cel pe care îl urmăreşti este nefericit, e greu de urmărit. Antrenorul, jucătorii şi staff-ul m-au ajutat foarte mult şi ar fi un pic urât să vin şi să scuip după ce am plecat la un nou club. Sunt lucruri şi oameni care m-au făcut nefericit, bineînţeles. Dar sunt plătit cu o grămadă de bani ca să joc fotbal şi asta e doar fotbal. Există multă presiune, şi o spun din nou, nu aş dori asta nimănui. Dar este nepotrivit să mă plâng, pentru că sunt lucruri mai rele în lume”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Mbappe afirmă că i s-a spus, chiar într-un mod brutal, că nu va juca în sezonul abia încheiat. ”Aşa mi-au spus, mi-au fost foarte clar. Mi s-a vorbit cu brutalitate. Eram convins că nu voi juca. Luis Campos şi Luis Enrique m-au salvat. Fără ei, nu aş fi jucat niciodată. Aud toate criticile şi cred că sunt cea mai bună persoană care îmi poate înţelege şi judeca performanţele. În comparaţie cu tot ceea ce am trăit, simplul fapt de a juca a fost cea mai mare mândrie a mea”.

Real Madrid a anunţat, luni seară, că Mbappe, în vârstă de 25 de ani, a semnat un contract valabil pe următoarele cinci sezoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.