Tânărul mijlocaş spaniol Marc Bernal va lipsi pentru un an de pe teren, în urma accidentării la genunchi, a anunţat luni clubul FC Barcelona, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării catalane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Victimă a unei rupturi a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului stâng pe 27 august, într-un meci cu Rayo Vallecano, Marc Bernal (17 ani) a fost operat luni şi va lipsi până în septembrie 2025.

„Marc Bernal a fost operat cu succes de leziunea de ligament încrucişat anterior şi de meniscul genunchiului stâng de către medicul Joan Carles Monllau, sub supravegherea Serviciilor Medicale ale Clubului, la spitalul din Barcelona, luni dimineaţă”, se arată în comunicatul de presă al catalanilor, care adaugă şi faptul că „timpul estimat pentru recuperarea lui este de 12 luni”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Marc Bernal este sub contract cu FC Barcelona până în anul 2026.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.