Clubul Manchester City a respins solicitarea celor de la Manchester United de a-i transporta cu avionul său privat la Paris şi pe Kobbie Mainoo şi Alejandro Garnacho, pentru ceremonia de decernare a premiului Balonul de Aur, relatează mirror.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

City are patru jucători nominalizaţi pentru premiul Balonul de Aur masculin, Rodri, Erling Haaland, Phil Foden şi Ruben Dias fiind pe lista scurtă de 30 de jucători. De asemenea, City are trei jucătoare nominalizate pentru premiul feminin, Lauren Hemp, Khadija Shaw şi Yui Hasegawa fiind pe lista scurtă.

De asemenea, noua achiziţie Savinho este unul dintre cei 10 nominalizaţi pentru Trofeul Kopa, care este acordat celui mai bun jucător cu vârsta sub 21 de ani. Pep Guardiola, antrenorul lui City, este nominalizat pentru premiul de antrenorul anului în fotbalul masculin.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Potrivit Daily Mail, City a închiriat un avion privat pentru a-şi transporta „delegaţia considerabilă” la Paris pentru ceremonie şi United a întrebat dacă Mainoo şi Garnacho i-ar putea însoţi pe jucătorii de la City.

Mainoo şi Garnacho sunt singurii doi nominalizaţi ai clubului Manchester United, ambii fiind preselectaţi pentru Trofeul Kopa, iar clubul nu a dorit să îi trimită în Franţa cu avionul lor privat din cauza preocupărilor legate de amprenta de carbon.

Au existat, de asemenea, îngrijorări că nu ar fi o imagine bună după recentele măsuri ale clubului de reducere a costurilor, care au inclus concedieri în masă şi eliminarea rolului lui Sir Alex Ferguson ca ambasador global.

Cu toate acestea, se spune că City a respins solicitarea lui United, susţinând că nu era loc pentru Mainoo şi Garnacho în avion şi s-au făcut aranjamente alternative pentru ca jucătorii respectivi să poată călători la ceremonie.

Vinicius Jr, starul Real Madrid, este favorit la câştigarea Balonului de Aur masculin, după ce a marcat 24 de goluri în toate competiţiile, ajutând echipa lui Carlo Ancelotti să câştige Liga Campionilor şi La Liga în sezonul trecut.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.