Câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid şi jucător important în echipa naţională a Franţei, Aurélien Tchouaméni ar fi putut să aibă o cu totul altă carieră, potrivit mamei sale, Josette.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Intervievată de Le Parisien, mama internaţionalului cu 31 de selecţii, Josette, a spus ce s-ar fi putut întâmpla dacă ar fi refuzat să-l lase pe Aurelien să se alăture centrului de formare al lui Girondins la vârsta de 13 ani.

"Nu era un proiect care să mă încânte. Aurélien era un elev foarte bun şi aveam alte vise pentru el", a recunoscut mama lui Tchouaméni. "Am pus o condiţie înainte de a-i da acordul meu: să îşi continue studiile până cel puţin la bacalaureat", a precizat ea.

Chiar şi Aurélien Tchouaméni părea să aspire la o altă carieră. O carieră departe de terenurile de fotbal, şi, de asemenea, destul de departe de Franţa. "Aurélien voia să lucreze în finanţe, pentru că naşul lui este trader la New York", spune Josette. "Mereu spunea: "Vreau să fiu trader ca naşul meu!" Am crezut că are abilităţile necesare pentru subiecte ştiinţifice"", a spus Josette.

 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.