FC Botoşani a anunţat, joi, că noul antrenor al echipei este Liviu Ciobotariu. Clubul s-a despărţit dimineaţa de antrenorul Bogdan Andone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 53 de ani, noul tehnician al „roş-alb-albaştrilor” are experienţă vastă, atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Ca jucător, Liviu Ciobotariu a evoluat pentru naţionala României în 32 de partide, marcând şi trei goluri şi a făcut parte din lotul care a participat la Campionatul Mondial din 1998 din Franţa. La nivel de cluburi, Liviu Ciobotariu a jucat în ţară pentru FC Naţional, Pandurii Tg. Jiu şi Dinamo, iar în străinătate pentru Standard Liege, RAEC Mons şi Royal Antwerp.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Ca antrenor, Liviu Ciobotariu le-a pregătit în ţară pe FC Naţional, CS Otopeni, Pandurii Tg. Jiu, CF Brăila, Dinamo II, Dinamo, CSM Iaşi, FC Vaslui, FC Botoşani, FC Hermannstadt, FC Voluntari şi Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formaţie cu care şi-a trecut în palmares Supercupa României în ediţia 2023-2024. În străinătate, Liviu Ciobotariu le-a pregătit pe Al-Faisaly, Al-Tai şi naţionala Libanului.

Liviu Ciobotariu se întoarce la FC Botoşani, formaţie pe care a mai pregătit-o în sezonul 2018-2019. Atunci, în cele 25 de meciuri cu Ciobi pe bancă, „roş-alb-albaştrii” au obţinut 14 victorii, au terminat nedecis în patru confruntări şi au cedat în şapte jocuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.