Comisia de Apel a ligii franceze a confirmat, vineri, decizia luată de Comisia Juridică în data de 13 septembrie, în litigiul Kylian Mbappe - PSG. Cu toate acestea, PSG îşi menţine poziţia şi refuză să plătească suma de 55 de milioane de euro cerută de fostul său jucător, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Comisia juridică a Ligii Profesioniste de Fotbal din Franţa a fost solicitată de jucător să medieze între cele două părţi. În urma refuzului jucătorului, comisia a dat dreptate acestuia şi a ordonat clubului să plătească salariile şi primele neplătite în valoare de 55 de milioane de euro la sfârşitul sezonului 2022-23. Această decizie a fost pronunţată la 13 septembrie. PSG a sesizat Comisia de Apel, care şi-a dat verdictul vineri, confirmând decizia Comisiei juridice.

Însă LFP nu are puterea de a forţa campioana Franţei să se conformeze. Prin urmare, Kylian Mbappé trebuie să decidă ce măsuri intenţionează să ia ca răspuns la acest litigiu. El ar putea să se adreseze FFF, CNOSF sau unui tribunal administrativ. Cu toate acestea, Paris Saint-Germain nu intenţionează să cedeze şi aşteaptă să fie trimis la tribunalul muncii, un organism care, potrivit clubului, ar putea recunoaşte validitatea poziţiei sale.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Clubul continuă să susţină că Mbappé şi Nasser Al-Khelaïfi au ajuns la un „acord” şi că pe această bază a fost reţinută suma de 55 de milioane de euro. Acordul a fost menţionat de jucător în ianuarie 2024 în faţa jurnaliştilor de la Parc des Princes, cu câteva săptămâni înainte de anunţarea plecării sale la sfârşitul sezonului, dar nu a fost niciodată semnat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.