Echipa naţională a Greciei a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-0, echipa naţională a Finlandei, în cadrul grupei B2 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. În aceiaşi grupă, Albania a dispus de Ucraina, în deplasare, scor 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Grecia a condus cu 2-0 la pauză, după reuşita semnată de Fotis Ioannidis, în minutul 23, şi autogolul înscris de finlandezul Benjamin Kallman, în  minutul 37. Tot Ioannidis a stabilit rezultatul final, în minutul 76, elenii impunându-se cu 3-0 pe stadionul Karaiskakis.

La Praga, pe EPET Arena, Yukhym Konoplia a deschis scorul pentru Ucraina, în startul reprizei secunde, minutul 49, dar albanezii au egalat în minutul 54, prin Ardian Ismajli, pentru ca Jasir Asani să înscrie în minutul 66 golul unei victorii extraordinare pentru Albania. Scor 2-1. Este primul succes al naţionalei albaneze în faţa Ucrainei.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.