Echipa naţională a Spaniei a învins duminică seara, în deplasare, scor 4-1, echipa naţională a Elveţiei, în grupa A4 din Divizia A a Ligii Naţiunilor. Într-un alt meci, Portugalia a dispus de Scoţia cu 2-1, golul victoriei fiind al lui Ronaldo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La Geneva, spaniolii au deschis scorul în minutul 4, când Joselu a marcat cu o lovitură de cap, dintr-o centrare oferită de Lamine Yamal. După numai trei minute Omeragic a egalat, dar golul său a fost anulat de VAR pentru un henţ. Fabian Ruiz a înscris în minutul 13 pentru 2-0, iar după alte şapte minute ibericii au rămas în zece, Robin Le Normand fiind eliminat după un fault asupra lui Embolo. Gazdele au marcat un gol până la pauză, în minutul 41, prin Zeki Amdouni, profitând de superioritatea numerică. La reluare, echipa lui Luis de la Fuente s-a apărat, dar nu a renunţat la incursiunile ofensive, Fabian Ruiz înscriind pentru 3-1 în minutul 77, iar Ferran Torres a stabilit rezultatul final, 4-1 pentru Spania, în minutul 80.

În clasamentul grupei Spania e pe doi, cu 4 puncte, în faţa ei fiind Danemarca – 6 puncte.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Într-un alt meci, la Lisabona, Portugalia a învins Scoţia, cu 2-1. Cristiano Ronaldo a intrat la pauză, a bifat a 214-selecţie şi al 131-lea gol pentru naţionala lusitană, aducând victoria Portugaliei, scor 2-1, în faţa Scoţiei.

Rezultate înregistrate duminică seara, în Liga Naţiunilor:

Divizia A, Grupa A1: Croaţia – Polonia 1-0 (Modric 52);

Divizia A, Grupa A1: Portugalia – Scoţia 2-1 (Bruno Fernandes 54, Cristiano Ronaldo 88 / McTominay 7);

Divizia A, Grupa A4: Elveţia – Spania 1-4 (Amdouni 41 / Joselu 4, Fabian Ruiz 13, 77, Ferran Torres 80);

Divizia C, Grupa C1: Suedia – Estonia 3-0 (Gyokeres 30, 44, Isak 40).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.