Echipa naţională a Greciei a învins, joi seara, în deplasare, scor 2-1, reprezentativa Angliei, în etapa a treia din Liga Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Pe Wembley, într-un meci contând pentru grupa B2 din Liga Naţiunilor, Grecia a avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 8, când Mavropanos trimisese balonul în plasă cu o lovitură de cap. În minutul 49 Vangelis Pavlidis, atacantul Benficăi Lisabona, s-a descurcat excelent în careu, între cinci adversari şi l-a învins pe Pickford, deschizând scorul. Minutul 60 a mai adus un gol anulat pentru greci, la Pavlidis, tot pentru ofsaid, iar povestea s-a repetat în minutul 84, când iarăşi o poziţie de ofsaid a lui Pavlidis i-a salvat pe englezi de la o înfrângere la un scor mai mare. Bellingham a egalat în minutul 87, dar Pavlidis a fost eroul grecilor şi a înscris golul victoriei în minutul 90+4.

În aceeaşi grupă, Irlanda a învins Finlanda în deplasare, scor 2-1. Pohjanpalo a marcat pentru finlandezi, în minutul 17, Scales a egalat în minutul 57, iar Robbie Brady a înscris golul victoriei „verzilor”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În grupa B2 Grecia conduce, cu trei victorii şi 9 puncte, pe locul secund se află Anglia (6 puncte), urmată de Irlanda (3 puncte) şi Finlanda (0 puncte).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.