Echipa naţională a Croaţiei a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, naţionala Scoţiei, în grupa A1 a Ligii Naţiunilor. Scoţienii au avut gol anulat la ultima fază a meciului. Într-un meci din C3, Bulgaria a remizat fără gol cu Luxemburg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Scoţienii au deschis scorul pe stadionul Maksimir, din Zagreb, în faţa Croaţiei, într-un meci arbitrat de o brigadă românească, la centru fiind Istvan Kovacs. Autorul golului oaspeţilor a fost Ryan Christie, în minutul 33, după o gafă a lui Luka Sucic. Gazdele au egalat după numai trei minute, când Perisic a fost omul cu pasa decisivă, iar Igor Matanovic a înscris primul său gol pentru naţională. Andrej Kramaric a marcat în minutul 70 golul care  a adus victoria pentru croaţi. Scoţienii au egalat la ultima fază a partidei, prin Che Adams, dar după analiza VAR golul a fost anulat de Istvan Kovacs şi Croaţia s-a impus cu 2-1.

În grupa A1 conduce Portugalia, cu 6 puncte, urmată de Croaţia, tot 6 puncte, Polonia (3 puncte) şi Scoţia, zero puncte.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Într-un meci din grupa C3, Bulgaria s-a chinuit pe teren propriu, la Plovdiv, să învingă Luxemburgul, dar nu a reuşit şi meciul s-a terminat 0-0. În grupă Bulgaria ocupă prima poziţie, cu 5 puncte, Belarus e pe 2, cu patru puncte, Irlanda de Nord are 3 puncte, iar Luxemburg a reuşit primul său punct.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.