Selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, l-a desemnat pe Oliver Baumann, portarul echipei Hoffenheim, să îl înlocuiască pe Marc-André Ter Stegen în poarta germanilor, în vederea celor două meciuri din Liga Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Germania se deplasează vinerea viitoare în Bosnia-Herţegovina, iar pe 14 octombrie va primi vizita Olandei la Munchen, fără portarul său principal, accidentat, în Grupa A3.

De asemenea, Nagelsmann l-a convocat pentru prima dată pe atacantul de 29 de ani al Borussiei Monchengladbach, Tim Kleindienst, care îl înlocuieşte pe Niclas Füllkrug, atacantul central accidentat de la West Ham.

Ter Stegen s-a accidentat la genunchi cu Barcelona în septembrie şi este posibil să fie indisponibil pentru restul sezonului. Având în vedere că Manuel Neuer, titular de lungă durată, s-a retras din fotbalul internaţional în luna august, Baumann este aşteptat să joace primul său meci pentru Germania.

Tabloidul Bild a relatat miercuri că Baumann ar putea împărţi sarcinile de portar cu Alexander Nübel, care este împrumutat de Bayern la Stuttgart, pentru următoarele câteva meciuri, dar antrenorul a respins ideea.

Baumann, în vârstă de 34 de ani, a fost convocat pentru prima dată la echipa Germaniei în 2020, dar nu a jucat încă la nivel internaţional.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Presa germană a speculat că Neuer ar putea reveni de urgenţă, dar campionul mondial din 2014 a declarat sâmbătă că decizia sa este definitivă, adăugând că Germania „nu are de ce să îşi facă griji”, deoarece are mai mulţi portari buni.

Portarul lui RB Salzburg, Janis Blaswich, revine în echipă ca al treilea goalkeeper.

Lotul Germaniei:

Portari: Oliver Baumann (Hoffenheim), Alexander Nübel (Stuttgart), Janis Blaswich (RB Salzburg)

Apărători: Waldemar Anton (Borussia Dortmund), Benjamin Henrichs (RB Leipzig), Joshua Kimmich (Bayern München), Robin Koch (Eintracht Frankfurt), Maximilian Mittelstädt (Stuttgart), David Raum (RB Leipzig), Antonio Rüdiger (Real Madrid/ESP), Nico Schlotterbeck (Borussia Dortmund), Jonathan Tah (Bayer Leverkusen)

Mijlocaşi: Robert Andrich (Bayer Leverkusen), Chris Führich (Stuttgart), Pascal Gross (Borussia Dortmund), Jamal Musiala (Bayern München), Aleksandar Pavlovic (Bayern München), Angelo Stiller (Stuttgart), Florian Wirtz (Bayer Leverkusen)

Atacanţi: Serge Gnabry (Bayern München), Kai Havertz (Arsenal), Tim Kleindienst (Borussia Mönchengladbach), Deniz Undav (Stuttgart)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.