Formaţia bucureşteană FCSB a fost învinsă, joi seara, în deplasare, scor 4-0, de echipa scoţiană Glasgow Rangers, în etapa a treia din Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La Glasgow, bucureştenii au făcut pressing, iar în minutul 2 Miculescu i-a furat mingea portarului scoţian Jack Butland şi a înscris, dar arbitrul fluierase fault în atac şi golul a fost anulat. În minutul 7 Târnovanu a respins şutul lui Raskin, dar trei minute mai târziu nu a mai putu face nimic la şutul lui Tom Lawrence, care a deschis scorul pentru scoţieni. Oaspeţii au replicat prin şutul lui Luis Phelipe din minutul 28, scos de sub bară de Butland. Însă gazdele au mai înscris odată, în minutul 31, prin Vaclav Cerny, care a şutat fulgerător şi Rangers, care a dominat prima repriză, a intrat cu avantaj de două goluri la cabine. Cerny a completat seara de coşmar a românilor, cu golul de 3-0 marcat în minutul 55, iar festivalul lui Rangers s-a încheiat cu golul lui Hamza Igmane. 4-0 în minutul 72, iar unica replica a roş-albaştrilor a fost şutul peste poartă a lui Alexandru Musi, din minutul 78. FCSB a pierdut la scor şi a evoluat slab în Scoţia, iar după trei etape ocupă locul 13 în clasamentul Ligii Europa.

RANGERS: Butland - Tavernier, Souttar, Balogun (Propper 68), Jefte - Barron, Raskin – Cerny (Kasanwirjo 74), Lawrence (M. Diomande 46), N. Bajrami (Lovelace 74) – Dessers (Igmane 57). ANTRENOR: Philippe Clement

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

FCSB: Târnovanu – Pantea (Radunovic 46), Dawa, Ngezana, M. Popescu – Baba Alhassan, Edjouma (Al. Musi 60) – Miculescu (Baeten 63), L. Phelipe (Oct. Popescu 46), M. Ştefănescu (Al. Băluţă 46) – Bîrligea. ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Tavernier 24, Cerny 38, Barron 81 / Luis Phelipe 16, M. Ştefănescu 35, M. Popescu 43, Al. Băluţă 77

Arbitri: Marco Di Bello – Davide Imperiali, Alessio Berti – Rosario Abisso (toţi din Italia)

Arbitri VAR: Luca Pairetto – Valerio Marini (ambii din Italia)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.