Echipa cehă Sparta Praga a învins miercuri seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia suedeză Malmo FF, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Sparta Praga, fosta adversară din turul trei a campioanei României, FCSB, s-a impus şi în primul tur al play-off-ului din Liga Campionilor. Elevii lui Lars Friis s-au impus în Suedia cu un autogol marcat de Malmo în minutul 31 al partidei. Birmancevic a centrat de pe dreapta, iar Jens Stryger Larsen a deviat nefericit în propria poartă, punându-l pe picior greşit pe portarul Johan Dahlin. Matej Rynes a stabilit rezultatul final în minutul 89, şi Sparta s-a impus cu 2-0.

Returul înfruntării se va disputa la Praga, marţi, 27 august.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Rezultate înregistrate miercuri, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor:

Young Boys Berna – Galatasaray Istanbul 3-2 (Monteiro 3, 45+4, Ugrinic 86 penalti / Batshuay 66, 72);

FC Midtjylland – Slovan Bratislava 1-1 (Chilufya 79 / Blackman 59);

Malmo FF – Sparta Praga 0-2 (Stryger 31 autogol, Rynes 89);

Dinamo Kiev – Salzburg 0-2 (Nene 29, Kjaergaard 50 penalti).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.