Formaţia Chelsea Londra a învins echipa Atletico Madrid, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1, într-un meci din grupa C a Ligii Campionilor, în care ultimul gol al londonezilor a fost marcat în minutul 90+4. Tot miercuri, Benfica Lisabona a fost învinsă de FC Basel cu scorul de 5-0, într-o partidă la care observator a fost Alexandru Deaconu, şi Manchester United s-a impus cu 4-1 în meciul din deplasare cu ŢSKA Moscova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La partida FC Basel – Benfica Lisabona, din grupa A, scor 5-0, au marcat Lang ‘2, Oberlin ’20, Van Wolfswinkel ’60, Oberlin ’69 şi Riveros ‘77. În minutul 63, de la Benfica a fost eliminat Andre Almeida.

În aceeaşi grupă, la meciul ŢSKA Moscova – Manchester United, scor 1-4, au înscris Kuchaev ’90 pentru gazde şi Lukaku ‘4, ’27, Martial ’18 (penalti) şi Mkhitaryan ‘57 pentru oaspeţi.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În grupa C, Chelsea Londra a învins în deplasare Atletico Madrid, scor 2-1, golurile fiind marcate de Griezmann ’40 (penalti) pentru echipa spaniolă şi Morata ’60 şi Batshuayi ‘90+4 pentru londonezi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.