Echipa spaniolă Girona a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, gruparea bască Athletic Bilbao, într-un meci al etapei a 9-a din La Liga. Bilbao a beneficiat de două penaltiuri, ambele ratate – unul cu repetiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La Girona s-a disputat un „meci al penalti-urilor”. Oaspeţii de la Athletic Bilbao au primit o lovitură de pedeapsă în prima repriză. A executat Alex Berenguer, în minutul 28, dar portarul argentinian al Gironei, Paulo Gazzaniga, a apărat. Gazdele au deschis scorul în minutul 39, prin Yaser Asprilla, însă bascii au egalat două minute mai târziu, când Berenguer i-a pasat în adâncime lui Oihan Sancet şi acesta a înscris. În minutul 58, Bilbao a beneficiat de un al doilea penalti. A executat Inaki Williams şi Gazzaniga a apărat, dar arbitrul Juan Luis Pulido Santana a decis ca lovitura să fie repetată, pentru că goalkeeperul gazdelor nu avea ambele picioare pe linia porţii. A executat de această dată Ander Herrera, dar Gazzaniga a apărat, iar Girona a dat lovitura pe final, tot din penalti.

Stuani a transformat în minutul 90+9 aducând o victorie care îi trimite pe catalani pe locul 11, cu 12 puncte. Bilbao se află pe locul 6, cu 14 puncte.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.