Echipa spaniolă Celta Vigo a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Alaves, într-un meci din prima etapă a campionatului spaniol, La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Alaves a deschis scorul în meciul de la Vigo, cu Celta. Kike Garcia a înscris cu o lovitură de cap, în minutul 17. Gazdele au marcat în minutul 43, prin Iago Aspas, dar golul a fost anulat după verificarea VAR, din cauza unei poziţii de ofsaid.

Tot gazdele au reuşit să înscrie în minutul 66, prin Williot Swedberg, după o pasă primită de la Hugo Alvarez. Iago Aspas a marcat şi el, în minutul 84, din pasa lui Swedberg, şi Celta Vigo s-a impus cu 2-1, devenind lider în La Liga şi obţinînd prima victorie a noii ediţii de campionat, în Spania.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.