Jucătorul brazilian Yan Couto a declarat că la naţionala ţării sale nu îşi va vopsi părul în roz, aşa cum obişnuia. Decizia vine la dorinţa federaţiei braziliene, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 22 de ani, fundaşul echipei Girona a fost convocat la naţionala Braziliei pentru Copa America.

De obicei cu părul vopsit în roz la echipa sa de club, el va avea de această dată culoarea naturală a părului său. "Au spus că rozul era un pic "ciudat". Eu nu cred asta, dar voi respecta dorinţa lor, nu-i aşa? Ei mi-au cerut asta, aşa că o voi face", a explicat Couto pentru UOL Esporte.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Convocat pentru prima dată la echipa naţională în octombrie, el şi-a onorat primele selecţii cu părul vopsit în roz. Am jucat cu părul roz tot sezonul", a subliniat el în cadrul unei conferinţe de presă la 4 iunie. "De fapt, a fost alegerea mea, a funcţionat, a fost cool. Dar a fost mai mult ceva pentru Girona, multă lume şi-a vopsit părul, era un pic la modă aici. Odată cu Seleçao, acel ciclu s-a încheiat. Sunt cu părul negru, nu se schimbă nimic, e mereu la fel. Voi încerca să joc în Copa America pentru a ajuta echipa".

La rândul său, Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF), deşi recunoaşte că au existat discuţii despre imaginea sportivilor, neagă existenţa unui veto şi nu confirmă existenţa unor discuţii despre culoarea părului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.