Atacantul Kylian Mbappé, transferat în această vară la Real Madrid, nu va participa la turneul din Statele Unite. El urmează să înceapă antrenamentele la noul său club pe 6 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul jucător de la PSG este aşteptat să debuteze la Real Madrid împotriva Atalantei Bergamo, în Supercupa Europei, pe 14 august.

De data aceasta, motivele absenţei jucătorului sunt pur sportive. Clubul condus de Carlo Ancelotti a acordat zile suplimentare de odihnă jucătorilor care au ajuns cel puţin în semifinalele Euro şi Copa America.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Prin urmare, ceilalţi jucători francezi ai lui Real Madrid, precum Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga şi Ferland Mendy, sunt de asemenea scutiţi de turneul american. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Jude Bellingham, Dani Carvajal şi Federico Valverde. Ei sunt aşteptaţi să înceapă antrenamentele la Madrid pe 6 august, în vederea pregătirii meciului din Supercupa Europei cu Atalanta Bergamo.

Real Madrid va disputa trei meciuri de pre-sezon în Statele Unite, cu AC Milan (1 august), FC Barcelona (4 august) şi Chelsea (7 august).

După meciul din Supercupa Europei, coechipierii lui Kylian Mbappé vor începe campania de campionat cu o deplasare la Mallorca, pe 18 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.