Mijlocaşul formaţiei Tottenham, Yves Bissouma, a fost jefuit, în noaptea se sâmbătă spre duminică, la Cannes, lui fiindu-i furat un ceas marca Richard Mille, evaluat la 300.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit lefigaro.fr, jaful a avut loc pe Coasta de Azur, sâmbătă seara, în timp ce jucătorul se întorcea cu partenera sa la celebrul hotel Le Majestic de pe Croazetă. Şoferul tocmai îi lăsase în faţa intrării, când doi indivizi l-au aşteptat pe jucător în apropierea hotelului de lux, în jurul orei 4 dimineaţa. Aceştia l-au atacat pe jucător şi pe partenera său, pulverizând spray paralizant. Ca urmare, au reuşit să îi fure nu numai ceasul, ci şi trei inele cu diamante de la partenera sa. Cei doi bărbaţi, care aveau feţele acoperite, au plecat apoi cu un Renault Megane.

O sursă din cadrul poliţiei a declarat pentru Le Figaro: "Evident, a fost o operaţiune foarte bine organizată", iar o anchetă a fost deschisă de poliţia judiciară locală din Cannes. "Dar este întotdeauna foarte complicat să îi găsim pe făptaşi", a adăugat aceeaşi sursă.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În urmă cu două săptămâni, în mijlocul Festivalului de Film de la Cannes, alte două ceasuri de lux au fost sustrase valoarea totală fiind de 400.000 de euro. La începutul lunii aprilie, cu ocazia turneului de tenis de la Monte-Carlo, un alt sportiv de top a fost jefuit şi i s-a sustras un ceas Richard Mille de valoare similară.

În fiecare an, pe coasta Coastei de Azur, se înregistrează aproximativ treizeci de furturi de acest tip. "Sezonul nu s-a terminat încă", avertizează un poliţist.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.