Înotătorul David Popovici s-a calificat, duminică seară, în finala probei de 200 m liber din cadrul competiţiei de înot de la Jocurile Olimpice. Popovici a înregistrat cel mai bun timp al semifinalelor 1:44.53. El a declarat, după calificare, că acesta era obiectivul său şi că atmosfera din arenă îl copleşeşte, dar îl şi motivează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Paris 2024: David Popovici după calificarea în finala la 200 m - Atmosfera mă şi copleşeşte, mă şi emoţionează, mă impulsionează. Înotând aici simţi că trăieşti

Înotătorul român a concurat în a doua semifinală, de asemenea după ce a avut cel mai bun timp în serii.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Ca urmare a rezultatelor din semifinale, Popovici va lua startul în finală de pe culoarul 4.

Alături de el, s-au mai calificat britanicul Duncan Scott, americanul Luke Hobson, germanul Lukas Maertens, australianul Maximillian Giuliani, lituanianul Danas Rapsys, britanicul Matthew Richards şi japonezul Katsuhiro Matsumoto.

Finala va avea loc luni, de la ora 21.40.

David Popovici, dublu campion mondial şi cvadruplu campion european, are în palmares un loc 4 la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

El va împlini 20 de ani la 15 septembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.