Argentina a anunţat că a depus o plângere la FIFA în urma incidentelor care au avut loc miercuri, la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, în timpul meciului pierdut cu 1-2 în faţa Marocului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Federaţia argentiniană de fotbal informează că, din cauza evenimentelor de notorietate publică care au avut loc astăzi (miercuri - n.r.) în timpul meciului dintre echipa noastră naţională sub 23 de ani şi selecţionata marocană, a fost depusă o plângere oficială la Comisia de Disciplină a FIFA pentru a se lua măsurile necesare pentru un eveniment de o asemenea gravitate", se arată pe site-ul oficial al forului.

Mai multe incidente au avut loc în timpul meciului, culminând cu un final de partidă foarte confuz. După ce echipa africană a condus cu 2-1, Albiceleste a egalat în prelungiri (90+15). Mai mulţi suporteri au intrat pe teren, înainte ca arbitrul să trimită toţi jucătorii la vestiare. Dar în cele din urmă, după o pauză de aproape două ore, meciul a fost reluat pentru 5 minute - după ce golul egalizator al Argentinei a fost anulat pentru ofsaid - pentru a confirma victoria Marocului.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.