Preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta, a declarat că a refuzat o ofertă de 250 de milioane de euro în această vară pentru Lamine Yamal, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Un club m-a abordat pentru a-l recruta pe Lamine pentru 250 de milioane de euro şi am spus nu”, a declarat Laporta în podcastul oficial al clubului, Barça One. "Este cel mai popular jucător din lume. Care este adevărata valoare a lui Lamine? Ei bine, nu este reflectată în valoarea contabilă”, a continuat Laporta.

El a refuzat să dezvăluie identitatea clubului din spatele ofertei, care l-ar fi transformat pe fotbalistul spaniol în cel mai scump jucător din istorie, înaintea lui Neymar şi a celor 222 de milioane plătite de PSG către Barça în 2017. Internaţionalul spaniol (17 ani, 17 selecţii) este legat contractual de Barça până în iunie 2026. 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Contractul său, semnat în 2023, vine cu o clauză de eliberare de 1 miliard de euro.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.