Sârbul Novak Djokovici a declarat, duminică, după ce a câştigat titlul olimpic învingându-l în finala de la Paris pe Carlos Alcaraz, că este în stare de şoc şi că s-a dăruit total pentru a reuşi această performanţă la vârsta de 37 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Am jucat două seturi în aproape trei ore. A fost o bătălie incredibilă, o luptă incredibilă", a declarat Djokovic, care a fost depăşit categoric de Alcaraz în finala de la Wimbledon abia luna trecută. "Când la ultima lovitură mingea a trecut pe lângă el, acela a fost singurul moment în care chiar am crezut că pot câştiga meciul. Adică am crezut că pot câştiga, dar să câştig cu adevărat, pentru că el revie tot timpul. Mă face mereu să joc cel mai bun tenis al meu. Nu ştiu ce să spun. Sunt încă în stare de şoc, sincer. Mi-am pus inima, sufletul, corpul, familia, totul în joc pentru a câştiga aurul olimpic la 37 de ani. În sfârşit am reuşit", a spus Djokovici, potrivit site-ului ATP.

Sârbul Novak Djokovici a câştigat, duminică, la Paris, singurul trofeu care îi lipsea din palmares, aurul olimpic. Djokovici, care l-a învins în finala Jocurilor Olimpice pe spaniolul Carlos Alcaraz, a plâns după ce a obţinut victoria.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Djokovici, în vârstă de 37 de ani, s-a impus în faţa tânărului sportiv în vârstă de 21 de ani cu scorul de 7-6 (3), 7-6 (2), în aproape trei ore.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.