Jucătorii de tenis de masă Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au declarat că setiul trei al meciului cu australienii Nicholas Lum/Minhyung Jee a fost decisiv pentru victorie şi calificarea în sferturile probei de dublu mixt la Jocurile Olimpice. În sferturi, cei doi cred că presiunea va fi mai mare pe adversarii din Coreea de Sud: Lim Jonghoon/Shin Yubin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Setul 3 a fost foarte important pentru noi, pentru că am fost conduşi. Ne-am uitat unul la altul, ne-am dat încredere şi am zis că e foarte important să câştigăm setul ăsta. Cred că setul 3 a făcut diferenţa, Deja ne-am obişnuit să jucăm împotriva chinezilor, pentru că şi în Europa sunt foarte multe ţări cu chinezi, aşa că suntem obişnuiţi. Nu ne interesează cine e în faţa noastră, important este să vorbim înainte de meci, să reuşim să găsim tactici împotriva lor. Să facem tot ceea ce depinde de noi ca să obţinem victoria. Ceea ce am văzut aici la Paris am văzut doar în Asia. Este foarte frumos, e un sentiment pe care nu pot să-l exprim în cuvinte, Este foarte important să fie mulţi oameni care ne susţin", a declarat Szocs, la zona mixtă, la Paris..

La rândul său, Ovidiu Ionescu a afirmat că atmosfera de la Paris este de vis şi a subliniat că presiunea pentru adversarul său din sferturi va fi foarte mare. "Poate că la Rio a fost gălăgie mai mare, dar şi aici este un spectacol la cel mai înalt nivel. Cu siguranţă că atunci când vom juca cu asiatici, spectatorii vor ţine cu noi. Dar este de preferat să nu joci împotriva Franţei, aici cred că este de evitat.  Cu cei din Coreea am jucat de multe ori în ultima perioadă, ştim la ce să ne aşteptăm. Dar şi ei ştiu foarte multe lucruri şi dacă vom prinde o formă foarte bună, meciul va fi deschis. Pentru el este o presiune foarte mare, pentru că dacă nu ia medalie, trebuie să se înroleze în armata. Iar şansa lui este la dublu mixt. Deci, eu mizez pe acest lucru. Este obligatoriu, în Coreea de Sud, dacă nu ai medalie, mergi în armată, dar şi eu vreau medalie. Presiunea este pe el, deşi eu nu vreau să-l trimit în armată, Doamne fereşte!, să nu se înţeleagă asta", a spus Ionescu.

Şi antrenorul Andrei Filimon consideră că în sferturi sunt favoriţi jucătorii sud-coreeni: "Împotriva coreenilor va fi un meci foarte greu. Am reuşit să câştigăm o singură dată împotriva lor la Lima, anul trecut în vară. Dar aici sunt emoţiile, presiunea şi se poate orice. Pe ei cred că e presiunea mai mare decât pe noi. Normal, după clasamente pornesc favoriţi, dar asta nu înseamnă că sunt şi mai buni, eu cred că putem să-i batem",.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs s-a calificat, sâmbătă, în sferturile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul turneului olimpic de tenis de masă de la Paris.

În sferturile de finală, Ionescu şi Szocs vor înfrunta perechea sud-coreeană Lim Jonghoon/Shin Yubin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.