Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ucraina a intrat deja în febra Jocurilor Olimpice, prin intermediul fotbaliştilor, care au debutat miercuri, împotriva echipei naţionale din Irak, într-un meci pierdut cu scorul de 1-2.

Jucătorii ucrainieni au intrat pe teren cu steaguri galben-albastre, iar pe parcursul intonării imnului Ucrainei s-au „îmbrăcat” cu drapelul ţării lor. Atunci când jucătorii din echipa de start au pozat înainte de meci, ei au purtat un steag mare al Ucrainei.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

În meci, deşi a condus cu 1-0, prin golul lui Rubchynskyi, din minutul 53, Ucraina a cedat la limită în faţa irakienilor, scor 1-2. Pentru echipa asiatică au înscris Aymen Hussein, din penalti, în minutul 56, şi Ali Jasim, în minutul 75.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.