Naţionala de handbal masculin a Spaniei a câştigat, duminică, medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris, după victoria din finala mică cu Slovenia. Pentru titlul olimpic se vor confrunta Germania şi Danemarca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Spania s-a impus cu scorul de 23-22 (12-12).

În semifinale, Germania a dispus de Spania, cu 25-24, iar Danemarca a învins Slovenia, cu 31-30.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

De remarcat în turneu eliminarea triplei campioane olimpice Franţa în faţa propriilor fani, de către Germania (35-34, după prelungiri), în sferturile competiţiei.

În 2020, titlul olimpic a fost câştigat de Franţa, care are în palmares cinci medalii olimpice: trei de aur (2008, 2012, 2020), una de argint (2016) şi una de bronz (1992).

La feminin, titlul olimpic a revenit, sâmbătă, Norvegiei, după finala cu Franţa (29-21), iar medalia de bronz a fost câştigată de Danemarca (30-25 cu Suedia). La finală au asistat 26.664 spectatori, nou record mondial de asistenţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.