Gimnasta Simone Biles a câştigat, sâmbătă, medalia de aur şi în finală la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Paris, după cele cu echipa şi la individual-compus. România va avea reprezentare, luni, în finalele de la bârnă şi sol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biles a fost notată cu 15.700 la prima săritură şi cu 14.900 la cea de-a doua (medie 15.300, ca în calificări), iar pe podium au mai urcat Rebeca Andrade (Brazilia, medie 14.966) şi Jade Carey (SUA, medie 14.466).

Pentru Simone Biles este a treia medalie de aur la Paris, după cea cu echipa şi alta la individual-compus. La sărituri a mai câştigat aurul olimpic în 2016.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Duminică va avea loc finala la paralele, iar luni cele de la bârnă şi sol. Sabrina Maneca Voinea este calificată la bârnă şi sol, iar Ana Maria Bărbosu în finala la sol.

Anterior, medalia de aur la individual-compus a revenit gimnastei Simone Biles (SUA), care a câştigat aurul olimpic şi în competiţia pe echipe, în care România a revenit după 12 ani şi s-a clasat pe locul 7.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.