Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a declarat joi, la Casa României de la Paris, că este convins că Team Romania va mai câştiga medalii la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Sunt absolut convins că vom mai vedea drapelul României pe cea mai înaltă poziţie a catargului. Gheaţa a fost spartă, întâi de David, acum de aceşti doi băieţi minunaţi. Să nu le uităm pe Simona şi Ancuţa, care vor mai avea de tras şi în proba de 8 + 1. Suntem foarte fericiţi şi le mulţumim acestor sportivi minunaţi pentru faptul că au adus bucurie şi că reuşesc să îmbogăţească zestrea medaliilor olimpice pentru România. Iată că după şase zile de la debutul Jocurilor Olimpice delegaţia României a reuşit să ducă în România patru medalii, deocamdată două medalii de aur, una de argint şi una de bronz. Două dintre ele, aur şi bronz câştigate de David Popovici”, a spus Covaliu.

“Sunt convins că vor mai urma şi alte medalii pentru Team Romania. Au fost momente foarte importante care s-au luat înainte de a veni aici la Jocurile Olimpice. Ştiu că au fost discuţii legate de deciziile pe care le-am luat, referitoare la locul în care vor sta echipele împreună cu staffurile. Am dovedit că am luat deciziile corecte pentru că au fost foarte multe restricţii de trafic în Paris", a adăugat el.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.