David Popovici a declarat, joi, că românii trebuie să facă mai mult sport, să îşi trimită la sport copiii. El a precizat, la Casa României de la Paris, că după ce a încheiat participarea la Jocurile Olimpice a simţit că i s-a “ridicat un bolovan de pe suflet. “Am făcut copilul din mine foarte fericit”, a mai spus campionul olimpic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Trebuie să facem sport, trebuie să facem mai mult sport în ţara asta, trebuie să meargă din ce în ce mai mulţi copii la sport, la înot, important e să facă mişcare”, a afirmat Popovici.

El i-a felicitat pe toţi cei care au concurat până acum la JO. “Felicitări celor de la canotaj pentru medalii. Felicitări nouă. Numai noi ştim cât de mult am muncit. Sunt foarte mândru de noi. Sunt mândru şi de mine, pentru că visez la asta de când eram copil şi e foarte frumos. Mă bucur să vă am pe toţi alături, o ţară în spate şi atât de mulţi care mă susţin. Vă datorez şi vouă asta. Mi-o datorez şi mie. Am făcut copilul din mine foarte fericit. N-oi fi eu cel mai matur din delegaţia noastră, dar cred că vorbesc în numele tuturor când spun că ne vom face copiii din noi mândri”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Popovici a menţionat că se gândeşte acum doar la vacanţa pe care o va petrece într-un loc foarte departe şi unde este cald.

“Acum mă simt mult mai liniştit, m-am mai calmat, aseară tot nu am reuşit să dorm bine, dar asta de cât de entuziasmat eram, am simţit că mi s-a ridicat un bolovan de pe suflet când am terminat cu acest concurs, pentru că a fost o călătorie foarte grea. Au fost nişte ani foarte grei. Acum nu mă gândesc decât la vacanţa în care urmează să plec în scurt timp. Mă simt mai împlinit, mai liniştit, mai calm şi mândru de mine. Îmi lipsea titlul ăsta. Asta nu înseamnă că mă voi culca pe o ureche. Pentru moment trebuie să mă relaxez. Trebue să ne separăm puţin şi să mă reculeg într-o vacanţă binemeritată undeva foarte departe şii unde este foarte cald”.

David Popovici a câştigat la Paris aurul olimpic la 200 m liber şi medalia de bronz la 100 m liber.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.