Comitetul Olimpic şi Paralimpic al Statelor Unite (USOPC) a anunţat, miercuri, înscrierea unui lot de 592 de sportivi pentru Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie - 11 august).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul include 314 femei şi 278 de bărbaţi şi speră să domine clasamentul pe medalii pentru a patra oară consecutiv.

Pe listă se află un important contingent de vedete, printre care gimnasta Simone Biles, baschetbalistul LeBron James, înotătorii Katie Ledecky şi Caeleb Dressel şi sprinterii Sha'Carri Richardson şi Noah Lyles, ultimii doi vizând primul lor titlu olimpic.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Statele Unite pot conta pe 250 de sportivi cu cel puţin o participare olimpică, dintre care 122 au câştigat deja o medalie, iar 66 au câştigat deja cel puţin un titlu. Douăzeci şi trei de membri ai echipei au câştigat deja mai multe medalii de aur.

Gimnasta Hezly Rivera, care a împlinit 16 ani la 8 iunie, este cel mai tânăr membru al "Team USA", în timp ce Steffen Peters (echitaţie), 59 de ani, este cel mai în vârstă şi a reprezentat Statele Unite pentru prima dată la JO de la Atlanta în 1996.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.