Atleta Bianca Ghelber s-a clasat, marţi, pe locul 9 în finala probei de aruncarea ciocanului, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai bună aruncare din primele trei încercări ale Biancăi Ghelber a măsurat 72.36 metri, cu care nu a continuat însă în finala de 8. La prima încercare a ratat, iar a doua a fost de 72.24 metri.

Atleta tricoloră a încheiat pe locul 9, după ce în calificări a fost pe 11 la general (71.42 metri).

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

La ora transmiterii acestei ştiri continuă finala de 8 pentru medaliile olimpice.

Rezultatele de până acum ale atleţilor români la JO de la Paris sunt: Andreea Elena Taloş - locul 10 în finală la triplusalt, Diana Ion – locul 13 triplusalt, Daniela Stanciu – locul 19, săritura în înălţime, Rareş Toader – locul 18, aruncarea greutăţii, Stella Rutto – locul 31, 3.000 metri obstacole, Andrea Mikloş – calificată în semifinale la 400 metri, Alin Firfirică – calificat în finală la aruncarea discului, Alina Rotaru-Kottmann – calificată în finală la săritura în lungime, Alexandru Novac – locul 16, aruncarea suliţei.

La triplusalt, dar şi la lungime, a fost calificată şi Florentina Iuşco, suspendată însă de TAS după ce a fost depistată pozitiv la furosemid, un diuretic aflat pe lista interzisă a WADA.

Revenind la JO de la Paris, delegaţia atletică tricoloră va mai avea reprezentare şi în proba de maraton, prin Delvine Relin Meringor şi Joan Chelimo Melly.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.