Fostul jucător al echipei Manchester United şi internaţional englez Jesse Lingard a fost amendat cu 128 de euro pentru că a condus o trotinetă electrică în Seul fără permis şi fără cască, a anunţat, joi, poliţia sud-coreeană, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 31 de ani, care joacă în prezent pentru FC Seul, a fost „investigat miercuri şi ulterior amendat cu 190 000 de woni”, a explicat un oficial al Agenţiei Naţionale de Poliţie din Coreea.

Într-o postare pe Instagram la începutul acestei săptămâni, Lingard a declarat că nu era la curent cu reglementările sud-coreene privind trotinetele electrice, inclusiv cerinţa de a purta o cască. „Oricine vizitează Coreea de Sud ar trebui, evident, să verifice regulile”, a spus el. „Poate fi periculos. Siguranţa pe primul loc, ştiţi, pentru toată lumea, purtarea unei căşti. Şi, evident, nu aş face-o din nou”, a asigurat el.

Potrivit presei britanice, Lingard a primit anul trecut interdicţie de a conduce timp de 18 luni după ce a fost prins conducând băut maşina sa de lux, un Lamborghini Urus, în Manchester.

Lingard a ajuns la FC Seul în februarie, după ce a rămas fără club de când a părăsit Nottingham Forest, la finalul contractului său din vara anului 2023.

 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.