Un meci haotic între rivalele Helsingborg şi Landskrona, din al doilea eşalon suedez, s-a încheiat cu un scandal între portarul Amr Kaddoura şi fanii propriei echipe, înainte ca sportivul să fie luat cu forţa de acolo de stewarzi şi coechipieri, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Helsingborg s-a impus cu 1-0 în partida de marţi, care a trebuit, de asemenea, să fie întreruptă după ce au fost aruncate fumigene de către suporteri.

După meci, portarul palestinian de origine suedeză al echipei Landskrona, Kaddoura, a sărit peste panourile publicitare şi a încercat să urce în tribune, gesticulând şi strigând la fanii clubului.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„Înţeleg că sunt dezamăgiţi când am pierdut un derbi. Şi noi suntem foarte dezamăgiţi. Dar s-a mai întâmplat ceva, despre care nu vreau să vorbesc. Vreau să discut asta cu clubul”, a declarat Kaddoura pentru presa suedeză.

"S-a întâmplat ceva care m-a făcut să îmi pierd un pic cumpătul, din păcate. Bineînţeles că regreţi acum, dar acolo şi atunci am fost foarte nervos. Nu vreau să mai spun nimic. Nu este acceptabil, dar dacă ţi-aş fi spus ce a fost, ai fi înţeles un pic. Nu vreau să spun mai mult de atât.”

Singurul gol al meciului a fost marcat de Wilhelm Loeper, mingea părând să lovească braţul atacantului înainte de a trece linia porţii.

Întrebat de ce parte a corpului său a ricoşat mingea, Loeper a glumit: „Mâna lui Dumnezeu”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.