Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek, numărul 1 mondial, s-a calificat în optimi la US Open, ultimul grand slam al anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Swiatek s-a impus în faţa rusoaicei Anastasia Pavliucenkova, cap de serie 25, scor 6-4, 6-2.

În optimi, Swiatek o va înfrunta pe Liudmila Samsonova, cap de serie numărul 16.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

După meci, Swiatek a spus că a fost mai retrasă la New York în acest an, lucru ce a ajutat-o să se reîncarce după o vară epuizantă.

„Stau într-o parte diferită a oraşului şi mă bucur de câteva restaurante. Fac Lego. Citesc foarte mult. M-am uitat la „Modern Family” în ultimele săptămâni, dar m-am uitat prea mult în Cincinnati, probabil, aşa că trebuie să echilibrez. Citesc mai mult. De fapt, Beatriz Haddad Maia (n.r. - jucătoare braziliană de tenis) mi-a recomandat o carte frumoasă. Aşa că am ceva de citit”, a spus Swiatek.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.